Konijnen perikelen

Leuk hoor, op mijn verjaardag verwent door mijn vriendin met een nieuw konijnenhok. Vroeger altijd konijnen gehad en ooit met een gekke bek gezegd dat ik wel weer zou willen hebben. Komt ze op mijn verjaardag met een hok aanzetten. Wat was ik blij. Nu wachten tot het konijn komt. Na al weer een hoop opgezocht te hebben worden het 2 konijnen. Want 1 konijn voor buiten word sterk afgeraden hoewel ik altijd wel een konijn gehad heb.

Het hok wat ik had gekregen was niet toereikend voor 2 konijnen. Dus deze heb ik ingeruild voor een paleisje:

Verder al vast leuke dingen gekocht voor in het hok zodat de konijntjes lekker bezig zijn met zoeken naar eten en spelen kunnen. De verwachting is dat de konijntjes in juni komen.

Maar moet ook een hele hoop weer uitzoeken wat verstandig is. en of er veel verandert is. En hoe ik een aantal dingen aan moet pakken. Ik denk hierbij aan bodembedekking en nog veel meer dingen. Je hoort heel veel verschillende zaken over bodembedekkingen. Waar ik heel veel info al gezocht heb is een site over konijnen. Toch leuk om weer alles uit te zoeken. En weer hoop dingen te leren. Hebben jullie nog tips voor mij? Of wat en hoe doen jullie alles?

Mijn vriendin word in ieder geval al gek van mij omdat ik over bijna niets anders meer kan hebben als konijntjes. Word nog wat omdat ik nog heel lang moet wachten voor ze er zijn. Verwacht word pas in juni.

Ook zit ik een beetje met proberen ritme met voer en hooi te doen. Het zit zo. Ik heb verschillende diensten. Of ik begin om 7 uur in de ochtend (hiervoor rij ik dan om kwart over 5 weg) en ben dan uur of 18:00 thuis, of ik begin om 16:00 (hiervoor rij ik om half 3 weg) en ben om half 3 in de nacht thuis. Wat zou beste zijn om wat wanneer te geven. Hooi en konijnenvoer?

Ben benieuwd..
Groetjes
Roel

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • juli 2022
  M D W D V Z Z
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031