Formule 1 en het verkeer en voor mijzelf begonnen

Het is een poosje geleden, maar er waren zoveel zaken waarover ik kon schrijven dat ik dacht ik wacht even en maak keuze’s. Nou Formule 1 begint eindelijk met een 90 tellend corona draaiboek, maar we racen weer. Deze week de 2de race in Oostenrijk en benieuwd hoe dat vandaag zal gaan.

En door de maatregelen nu versoepeld zijn voor Corona begint het nu ook drukker te worden op de weg. Wat mij opvalt ook is omdat bijna overal nu de maximumsnelheid verlaagt is naar 100 km/u is mijn mening dat wel rommeliger is op de weg. Doordat iedereen nu een beetje dezelfde snelheid houd en over het algemeen houdt iedereen zich er wel aan, blijven ook steeds meer mensen op de eigen rijbaan rijden na het inhalen. Gevolg men blijft links rijden en rechts is alles leeg. Geeft ook wel irritatie op dit punt. Zou daar niet op gehandhaafd kunnen gaan worden. Zo op deze manier bevorder je wel dat men rechts gaat inhalen.

Ook snap ik een aantal dingen niet. Waarom zitten mensen achter het stuur met een koptelefoon op zitten soms met een formaat dat ik denk dat je radio Rusland nog kan ontvangen. Waarom doen mensen dat. Kunnen ze nog wat horen dan? In mijn optiek hoor je niets meer van het overige verkeer. Wanneer word dat eens beboet. Lijkt me ook niet verkeerd veilig of heb ik dat mis.

Corona, het leven word makkelijker en de regels soepeler, maar het nieuwe normaal blijft nog wel gehandhaafd. Hoe ga je om met vakantie’s? Hoe zijn de regels op het vakantie adres? Mondkapjes zijn bijna overal wel verplicht in winkels en openbaar vervoer. Maar iets houd me tegen om dat te gaan doen. Ik weet niet waarom. Lijkt me zo raar. Hoewel iedereen het doet.

Als laatste het grote nieuws. Deze week ben ik ook officieel begonnen als zelfstandige. Vroeger maakte ik altijd website’s met een goede kennis. Avonden zaten we bij de Universiteitbibliotheek te werken aan site’s om deze te maken. Daar had je immers snel internet en gratis toegang. Ik dacht laat ik daar maar wat mee gaan doen. Dus gedaan. Haha dus als iemand een site wil ga maar gauw naar mijn site voor meer informatie. Klik hier!

Er zijn nog best een aantal dingen die mij dwars zitten maar die kan ik online niet bespreken helaas.

Blijf gezond en tot de volgende keer!

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • juli 2022
  M D W D V Z Z
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031