En weer een jaartje ouder

Zo. Weer een jaar ouder. Vandaag mijn verjaardag en nu even tussendoor iets bijwerken voor ik weer wat visite krijg.

Ene moment dacht ik van nee vier het niet. Maar nu de dag zelf heb ik toch een beetje spijt dat ik niet wat uitgebreider gevierd heb of mensen uitgenodigd heb. Wel tot nog toe super leuke visite gehad en ongelooflijk onverwacht verwend.

Ik had wel eens met mijn vriendin over een konijn gehad. Maar toch altijd een beetje tegenstand daarin gekregen. Ik dacht dus dit word nooit wat. Vanmorgen toen mijn ouders er waren mocht ik nog geen cadeau uitpakken omdat haar ouders er nog niet waren en ik het van iedereen samen kreeg. Van mijn ouders en haar ouders en broers en natuurlijk mijn vriendin zelf een leuk konijnenhok gekregen met veel spullen er bij voor het houden van konijnen. Echt zo blij mee en zo niet aan zien komen. Ik was best nieuwsgierig maar heb mijn nieuwsgierigheid kunnen bedwingen. Echt. Dit had ik totaal niet verwacht. Van mijn broer DVD box van Flikken gekregen. Heb nu alles compleet tot de serie die nu op tv is. Sinds lange tijd heb ik echt weer het gevoel dat ik jarig ben. Vanmiddag is nog een vriendin van Mandy hier geweest met haar dochter, maar die was niet lekker en die wilde liever naar huis. Geeft niet. Hoop dat ze gauw weer beter is! Niets is zieliger dan een ziek kind. Maar ze had wel haar best gedaan op een mooie tekening!

Hierboven een klein overzicht wat ik heb gekregen. De buurman fokt konijnen en daar mag ik in het voorjaar eentje uitzoeken. Het zullen er 2 worden want dat schijnt beter te zijn voor buiten konijnen.

Maar als je dan terugdenkt hoe hard het dan gaat zo’n jaar. Inmiddels wonen we vanaf juni al officieel samen wat mag zeggen echt wel goed gaat. Zo veel gebeurd dit jaar. Heerlijk huis opgeknapt en flinke restyling. Nieuwe meubels enzo. Dus echt een leuke plek geworden waar we een leuke toekomst tegemoet zien. Volgend jaar ga ik voornemen hebben om de verjaardag echt te vieren. En dan zijn mensen welkom hier!

Getagd , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

3 reacties op En weer een jaartje ouder

 1. Marian de Vries zeggen:

  Hey Roel
  Net al je blogs gelezen, leest lekker weg, ga zo door 👍
  Groetjes Marian
  alias Ring ☎️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • juli 2022
  M D W D V Z Z
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031