Dagelijks leven..

Het dagelijks leven is dat tegenwoordig normaal of word dat het nieuwe normaal?
Er was van de week iemand die zei dat deze maatregelen psychologisch veel met een mens kan doen. Ik begin dat nu zelf ook te merken. Je komt bij de supermarkt en dan word er een winkelwagen je aangegeven door een medewerker met handschoentjes aan. Je hebt het idee dat je een besmet persoon bent of iets dergelijks. Van de week had mijn vriendin zin om een ijsje te halen dus daar staan we in de rij en hebben we besteld. Komen we bij het raam om te betalen dan word er voor dat je nog iets kan doen ineens een pinautomaat op een stok onder je neus geschoven waarmee je moet betalen. Daarna wordt deze weer ontsmet. Je kan nergens naar toe zonder dat je er mee geconftronteerd word. Hoewel heel voorzichtig vakantie’s of weg in eigen land word geboekt snap ik dat ergens wel .

Mijn ouders heb ik sinds begin maart niet meer gezien. Ze zijn een risicogroep net als mijn broer. Prima en daar heb ik respect voor.

Het dagelijks leven bestaat voor ons uit werken en weer naar huis. Ergens op visite kun je bijna niet of een dagje weg ook niet. Ik snak er erg naar een keer weer weg te gaan en wat leuks. Maar het gaat gewoon niet. De muren komen wel een beetje op mij af eerlijk gezegd. Een dagje naar een pretpark gaat niet tenzij je geduld hebt voor een paar weken om daar een mogelijkheid hebt om heen te gaan en dan mag je er een paar uur verblijven. Nou ik heb het geprobeerd even. Ik stond in de wachtrij van 53 mensen en je kon reserveren tot en met 2 juni. Nou ik was aan de beurt!! Joepie.. Ik wil reserveren.. Helaas alles is vol..

Maar een dagje zwembad ofzo gaat ook niet. Goh laten we dan even stukje gaan wandelen in de natuur. Maar goed ook iedereen doet dat en gevolg is dat alle parkeerplaatsen afgesloten worden omdat het te druk is. Goed. Alternatief is dan maar gaan winkelen. Oooh nee. het centrum word ontruimd omdat iedereen die een dagje weg wilde niet kon en dus ook niet naar het bos kon en dus ook maar gaat winkelen. Einsaldo je bent nog weer thuis.

Netflix doet goede zaken maar ook dat heb je wel eens keer gezien en wil je wat anders. Dus we zitten beetje te schakelen met de Nintendo Switch en Netflix. Die lieve mensen begrepen het heel snel van Nintendo om een spel te verzinnen waarbij al die maatregelen niet van toepassing zijn zoals 1,5 meter afstand en de winkels gewoon open zijn. Het spel heet Animal Crossing en het is echt op het perfecte moment uitgebracht. Miljoenen spelen inmiddels het spel en draait om een virtueel eiland met jou als bewoner en moet dat eiland groter maken en mooier zodat er meer mensen komen wonen. Dus een beetje het dagelijks leven op je tv zonder alle mondkapjes en afstandhouders. Erg verslavend spel.
Voor meer informatie: Animal Crossing

Daarentegen ben ik wel bezig met een nieuw project. Ik ga website’s bouwen in opdracht. Daar ik dat vroeger altijd al deed wil ik dat wel weer op gaan pakken. Kijken hoe dat gaat. En ga ik waar andere bedrijven stoppen juist extra service verlenen. Voor opdrachten sta ik dus open. Op dit moment ben ik bezig met alle voorbereidingen en binnenkort meer hierover.

Ik zou zeggen blijf gezond en pas op elkaar!
Fijne Zondag en groetjes
Roel

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • juli 2022
  M D W D V Z Z
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031