We zijn een paar weken verder

Na een paar weken met hittegolf, veranderingen en maatregelen tegen corona verder is er eigenlijk niet veel verandert. Ja het leven word weer een beetje opgepakt, maar nog wel veel regels. Nog steeds 1,5 meter afstand en horeca heeft ook nog voldoende regels maar te veel om eigenlijk normaal open te gaan. Hierdoor gaan weer veel gelegenheden dicht.

Landen gaan weer op slot. En zelfs Spanje breekt het vakantieseizoen 2020 weer helemaal af. Scholen gaan in Nederland weer open maar hoe zal dat gaan? Komt er een tweede golf aan of niet? Ik weet het niet verwacht het wel. Maar wanneer komt hij?

In die tussentijd ben ik ook voor mijzelf begonnen. Ik ben een bedrijfje begonnen met het doel om website’s te bouwen voor opdrachtgevers. Ben benieuwd. Heeft u een vraag of wilt u een website? Neem dan contact met me op via https://www.webdesignbyroel.eu.

Ook heb ik fotograferen weer een beetje opgepakt. Ook daar kunt u me voor benaderen natuurlijk :-). Gister lekker naar het strand geweest en vorige week foto’s gemaakt bij een hondentraining. Alles is beschikbaar via mijn fotosite https://www.yourmomentfotografie.nl

Binnenkort lekker even vakantie.. In oktober gaan we er een weekje tussen uit en kijken hoe de maatregelen daar zijn. We blijven in Nederland en gaan het mooie Drenthe opzoeken. Verder hoop ik dat we met zijn allen gezond blijven en op elkaar passen alsjeblieft.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • augustus 2020
  MDWDVZZ
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31